Our Love - Little Precious Princess ; Nur Damia Qaisara

By: Nor Shuhadah and Khairull Akbar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 26-Sep-2008 08:30 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya Aidilfitri 1429H



Salam Aidilfitri 1429H utk semua...

Lama sungguh tak update gambar2 baru di sini. since involved in blogging world ni, memang bz aje. Hehe..

Akhir kata, maaf zahir batin andai ada salah silap..

Feel free to visit www.sueqaisara.blogspot.com utk cerita2 terkini ttg kami. Salam


Friday, 27-Jun-2008 05:28 Email | Share | | Bookmark
::Update!::

Salam. Sungguh lama tak update fp. Yea lah kan.. sejak pandai berblogging ni sampai lupa yg lama. Hehe.. Any updates tentang kami, semuanya terdapat di blog. So for now hanya nak upload pic masa bercuti di Langkawi bulan lepas.














Memang seronok sgt dapat bercuti bersama. Yea lah kan.. masing2 sibuk bekerja. Bila dpt peluang macam ni memang sgt2 dihargai. Ok.. kepada kawan2 yg masih taktau kewujudan blog saya, sila lah lawati www.sueqaisara.blogspot.com adios


Thursday, 22-May-2008 03:34 Email | Share | | Bookmark
::A Trip To d Island - Sneak Peak::







Tuesday, 22-Apr-2008 07:53 Email | Share | | Bookmark
:: Cuti-cuti sambil kerja @ Terengganu ::



Salam semua.. lama tak update kan? Ni baru nk panas2 balik. So entry pemanasan dimulakan dengan gambar sebuah Masjid di Terengganu. Sangat cantik binaannya tapi kurang dari segi kekemasan binaan (ni bukan saya yg complain tp kawan2 yg mmg dalam bidang architecture ) Alhamdulillah sampai juga saya di Taman Tamadun Islam. Cuma masih banyak lagi binaan/replika yg masih under construction. Jadi Insyaallah jika di izinkan dan dipanjangkn umur, ingin saya ke sana lagi apabila semuanya telah siap dan lengkap.

Gambar telah di edit sedikit melalui photobucket, hanya bagi menajamkan lagi kaler gambar tersebut.


Wednesday, 26-Mar-2008 00:50 Email | Share | | Bookmark
:: Infant carseat / carrier to let go ::

Salam...
kwn2, sue nk let go infant carseat/carrier brand Sweet Cherry. Harga asal masa beli RM199.90 .. so nk let go RM120.00.. bole nego lagi.. tadek hal punye...

still in good condition coz pakai smpai damia umur 5 bulan, tu pun bole kata dlm sebulan tu ade la 2 kali je guna... so ni gmbr yg dicilok dr ebay.. heheh.. so kalu nk tgk condition sbnr, sila inform ok.. boleh emel ke sue_salsabila@yahoo.com atau YM! sue_salsabila




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net